Rakentajien intra

Olemme avanneet rakentajillemme intran, mihin keräämme kaikki tiedotteet ja, mistä rakentajat löytävät tarjouksia rakennuspalveluista ja -tuotteista sekä sisustuspalveluista ja -tuotteista.

Palvelua kehitetään jatkuvasti.

Rakentajille

Rakentajat pääsevät kirjautumaan intraan tästä linkistä. Rakentajilla on yksilöllinen käyttäjätunnus ja salasana.

Yrityksille

Tervetuloa ilmoittamaan messutarjouksia palveluistanne ja tuotteistanne messurakentajille suunnatussa intrassa.

Rakennuspalveluiden ja -tuotteiden sekä sisustuspalveluiden ja -tuotteiden yritykset voivat lähettää tarjouksia messurakentajille tämän lomakkeen kautta. Tarjoukset palveluista ja tuotteista näkyvät rakentajille intrassa.

Voit ilmoittaa suurempia kokonaisuuksia yhdellä ilmoituksella, ja/tai tehdä tuote/palvelukohtaisia ilmoituksia.

Lomakkeen jokaisessa kentässä on lyhyesti kuvattu, mitä kenttään on tarkoitus kirjoittaa. Hintakentässä voi olla joko täsmähinta, hinnat alk., -30% tai alennusta kuvaava teksti. Lisää ilmoitukseesi kuva!

Valitse tuotteellesi sopiva kategoria, kategorian tarkoitus on olla hierarkia ja lisäkategorisointia tulee tehdä avainsanoilla. Mikäli et löydä listassa olevista kategorioista sopivaa, ilmoita haluamasi kategoria asuntomessutoimistoon asuntomessut@loviisa.fi, niin se lisätään järjestelmään. Avainsanoja kannattaa käyttää reilusti – lista on varmasti puutteellinen tällä hetkellä, joten lähetä samaan osoitteeseen myös lista haluamistasi avainsanoista.

Kun olet täyttänyt kaikki lomakkeen kohdat, lähetä ilmoituksesi julkaistavaksi. Ilmoituksia julkaistaan kerran päivässä.

Intrassa olevat tarjoukset näkyvät rakentajille. Intra on muuten suljettu järjestelmä, ja ainoastaan rakentajilla on siihen pääsy.

Jos lähettämässäsi ilmoituksessa on pieniä virheitä, voit pyytää niiden korjausta sähköpostiosoitteesta asuntomessut@loviisa.fi. Jos ilmoituksessa on paljon korjattavaa, pyydä poistamaan ilmoitus, jonka jälkeen voitte tehdä uuden.

Intraan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä messutoimistoon, puh. 040 558 4060, asuntomessut@loviisa.fi.