Kuningattarenranta

Kuningattarenranta on Loviisanlahden ja Saaristotien väliin rakentuva uusi asuinalue, jossa järjestetään asuntomessut 2023. Alueelta avautuvat upeat näkymät Loviisanlahden yli vastarannalle historialliseen, 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Kaupungin keskusta on lähellä, joten pienen kaupungin kaikki palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä.

Kuningattarenrannan kruununa ovat pienvenesatama ja sen alueella olevat aukiot sekä rannan laajat viheralueet viehättävine kävelyreitistöineen. Kaikkiaan asuinalueella on lähes kaksi kilometriä merenrantaa.

Etelässä asuinalue rajautuu kauniiseen Gröna Uddenin tammimetsään. Kuningattarenrantaan rakennetaan läntisen ja itäisen rannan yhdistävä kelluva kevyen liikenteen väylä, joka mahdollistaa kulkemisen kauniiden suola-aittojen Laivasillalle ja siitä edelleen vanhan kaupungin kautta ylös Myllyharjulle asti.

Alueelle mahdollistaa myös kelluvien asuintalojen korttelin ja kelluvan uima-altaan saunoineen ja kahvila-ravintoloineen. Asunnot sijaitsevat vain muutamien kymmenien metrien päässä merenrannalta ja lähes kaikista alueelle rakennettavista asunnoista avautuu upea merinäköala. Pieni kaupunki, joka todellakin tarjoaa suuria elämyksiä.

Tervetuloa uudelle viihtyisälle, ekologiselle ja innovatiiviselle asuinalueelle merenrantaan vain tunnin ajomatkan päähän Helsingistä!