Kuningattarenranta

Kuningattarenranta on Loviisanlahden ja Saaristotien väliin rakentuva uusi asuinalue, jossa järjestetään asuntomessut 2023. Alueelta avautuvat upeat näkymät Loviisanlahden yli vastarannalle historialliseen, 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Kaupungin keskusta on lähellä, joten pienen kaupungin kaikki palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä.

Kuningattarenrannan kruununa ovat satama-alueen aukiot, pienvenesatama ja rannan laajat viheralueet viehättävine kävelyreitistöineen. Kaikkiaan merenrantaa on lähes kaksi kilometriä.

Etelässä asuinalue rajautuu kauniiseen Gröna Uddenin tammimetsään. Tulevaisuudessa suunnitelmissa on myös läntisen ja itäisen rannan yhdistävä ponttonisilta, joka mahdollistaa kulkemisen kauniiden suola-aittojen Laivasillalle ja siitä edelleen vanhan kaupungin kautta ylös Myllyharjulle asti.

Alueelle suunnitellaan myös kelluvien asuintalojen kortteli ja kelluva uima-allas saunoineen ja kahvila-ravintoloineen. Asunnot sijaitsevat vain muutamien kymmenien metrien päässä merenrannalta ja lähes kaikista alueelle rakennettavista asunnoista avautuu upea merinäköala. Ja mikä parasta, meillä on tarjota myös omarantaisia omakotitalotontteja. Pieni kaupunki, joka todellakin tarjoaa suuria elämyksiä.

Tervetuloa uudelle viihtyisälle, ekologiselle ja innovatiiviselle asuinalueelle merenrantaan vain tunnin ajomatkan päähän Helsingistä!

Reittiohje alueelle

Kun saavut E18 pitkin Helsingin suunnasta Loviisaan, käänny liittymästä 66 oikealle tielle 170 kohti Loviisan keskustaa. Aja kaupungin läpi (Helsingintie, muuttuu Mannerheiminkaduksi) noin 3 km ja käänny oikealle Saaristotielle (viitoitus Hästholmen, 1538). ja Saaristotietä noin 560 metriä ja käänny vasemmalle Määrlahden urheilukentälle, Saaristotie 56.

Kun saavut E18 pitkin Kotkan suunnasta Loviisaan, käänny liittymästä 67 kohti Loviisan keskustaa. Aja noin 1,2 km ja käänny kiertoliittymästä oikealle tielle 170 kohti Loviisan keskustaa. Aja kohti kaupunkia (Pietarintie, muuttuu Mannerheiminkaduksi) noin 1,8 km ja käänny vasemmalle Saaristotielle (viitoitus Hästholmen, 1538). Aja Saaristotietä noin 560 metriä ja käänny vasemmalle Määrlahden urheilukentälle, Saaristotie 56.

HUOM! Eteläinen osa, jossa omakotitontit sijaitsevat, aidataan työmaa-alueeksi 30.11.2020 alkaen. Työmaa-alueella ei saa liikkua ilman lupaa. Pääset kuitenkin katsomaan tontteja jatkossakin, mutta käynnistä on aina sovittava hyvissä ajoin etukäteen soittamalla projektipäällikkö Niina Okkoselle, puh. 044 505 1972. Urakan on määrä päättyä 30.4.2021 mennessä. Alueelle ei saa paikoittaa autoja, vaan autot on pysäköitävä jatkossa Määrlahden urheilukentälle, Saaristotie 56.