Tontit ja rakentaminen

Kuningattarenrannalla on pientalo- ja rivitaloalue. Alueelle rakentuu myös kelluvia taloja ja kerrostalo. Suurin osa tonteista ovat jo rakennettu, mutta vapaita tontteja on alueella vielä muutama.

Kuningattarenrannan eteläosassa on 19 pientalotonttia. Kymmenellä tontilla on oma ranta ja lähes kaikilta avautuu merinäköala ilta-auringossa kimmeltävälle Loviisanlahdelle.

Pientalotontit

Eteläiseen osaan nousee upea pientaloalue, alueella on 19 pientalotonttia.

Meri on tällä asuinalueelle lähellä kaikkialla ja saat nauttia merinäkymistä lähes jokaisella tontillamme. Kymmenellä tontilla on oma ranta ja suurimpaan osaan saa rakentaa myös erillisen rantasaunan. Kuningattarenranta on runsaiden puisto- ja viheralueiden reunustama, joten vehreyttä riittää ympärillä. Tonttien koot vaihtelevat 550 m²:n ja 3 219 m²:n välillä, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy kooltaan sopiva tontti.

Klikkaa kuvaa.

Rakentajille löytyy infrastruktuuritietoa täältä.

Yhtiömuotoiset tontit

Klikkaa kuvaa.

Ainutlaatuisella Kuningattarenrannalla on upeita tontteja aivan meren äärellä myös yhtiömuotoisten kohteiden toteuttamiseen. Tämä on harvinaislaatuinen tilaisuus rakentaa kohteita, joiden lähes kaikista asunnoista saadaan upeat merinäköalat. Loistava sijainti keskustan palveluiden ääressä on asia, jota asukkaat osaavat arvostaa.

Osalle taloyhtiöistä pystymme tarjoamaan myös mahdollisuuden omaan venelaituriin, jolloin asukkaille voi tarjota vielä sellaista ekstraa mitä muualla ei saa.

Klikkaa kuvaa.

Yritystoimintaan soveltuvat tontit

Pienimuotoinen, asumista häiritsemätön yritystoiminta on sallittua omakotitalojen yhteydessä. Tämän lisäksi alueella on myynnissä/vuokrattavissa tontteja, jotka soveltuvat esimerkiksi ravintolatoimintaan, yleisen saunan ja uimalan sekä kahvilan pitämiseen. Kerro meille ajatuksistasi, niin me löydämme sopivan tontin.

Tutustu myös Loviisan kaupungin yritystontteihin tontti- ja toimitilapörssissä.